Telefon

+46 73 779 93 03

E-post

info@eterna.se

Öppettider

Mån - Fre: 10 - 18, lör: 12 - 16

Om Oss

Hos oss på Eterna möter du Reem Al-Hourany som är hudvårdsspecialist och certifierad injektionsutövare med snart tio års erfarenhet samt Anduena Bahtiri, diplomerad professionel makeup artist och hårstylist.

Reem kommer att utföra alla dina behandlingar och har över 10 års erfarenhet av hud och skönhetsvård. Reem tog sin läkarexamen i Syrian 1999 och 2010 hade hon byggt på med en magisterexamen i dermatologi. Hon har arbetat som dermatolog på stort privatsjukhus i Saudi Arabien och är Board Certified i USA i aesthetic medicin. Hon kom till Sverige 2016 och har jobbat på en privat klinik tills hon öppnade sin egna Eterna Estetik.

Mietra är legitimerad läkare med flera års erfarenhet av estetiska behandlingar i bagaget. Du lär väldigt snabbt känna dig lugn och trygg när du får uppleva hennes trevliga bemötande och professionella arbetssätt. Mietra arbetar även på vårdcentralen och finns främst tillgänglig för behandling hos oss främst under helgerna.

Anduena kommer att hjälpa dig när du kommer in till oss och kontaktar oss med allt du behöver för att känna dig som hemma och hitta det du behöver. Hon har tidigare arbetat som lärare på en av Sveriges ledande makeup artist skolor och driver även sitt egna företag med specialisering mot brudsminkningar. Idag utför hon även lättare behandlingar hos oss på Eterna, som BB Glow.

 

Kontakta oss om du vill veta mer i detalj

Eterna Estetik